Bochnia, Wieliczka i okolice
Bochnia, Wieliczka i okolice
Na tamtym terenie mieszka wspaniały Brat, były Świadek, bardzo dobrze znający Słowo Boże i służący pomocą na miarę możliwości. Prowadzi studium biblijne. W razie potrzeby udostępnię kontakt w prywatnej wiadomości.
Re: Bochnia, Wieliczka i okolice
Czy Krakow wchodzi w skład "okolice?"Jeśli tak ,to ja chętnie porozmawiałbym z tym Bratem.
Na czym to studium biblijne polega?
Ma jakiś program?
Czy skupia się tylko na wątpiących Świadkach Jehowy i exach czy na każdym człowieku?
Korespondencyjnie czy osobiście studiuje?
Ma jakiś program?
Czy skupia się tylko na wątpiących Świadkach Jehowy i exach czy na każdym człowieku?
kogut pisze:Na czym to studium biblijne polega?
Ma jakiś program?
Nie wiem, co aktualnie studiują w Bochni. Wiem, że jest to albo studium danej księgi biblijnej rozdział po rozdziale, albo studium tematyczne.
Jest to spotkanie w niewielkiej grupie w wynajętej sali. Nie jest skupione na byłych lub wątpiących Świadkach, tylko jest dostępne dla wszystkich.
Nie jest to korespondencyjne studium.
Athena pisze:Czy Krakow wchodzi w skład "okolice?"Jeśli tak ,to ja chętnie porozmawiałbym z tym Bratem.
Już go o to zapytałem i czekam na odpowiedź.
Athena pisze:Czy Krakow wchodzi w skład "okolice?"Jeśli tak ,to ja chętnie porozmawiałbym z tym Bratem.
Brat Paweł chętnie Ci pomoże. Wysłałem Ci prywatną wiadomość z kontaktem e-mail do niego.
Wróć do „POLSKIE "GRUPY WSPARCIA"”